LÄS DETTA INNAN DU GODKÄNNER VÅRA KÖPVILLKOR

 

Allmänt

Du måste vara 18 år för att beställa hos Mentex.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser på hemsidan. Samt för slutförsäljning av produkter i sortimentet. Samtliga bilder på sidan tillhör Mentex och får inte användas utan källhänvisning. 

Våra uppgifter:

Mentex Terapimaterial

Industrivägen 36

931 44  Skellefteå

Org. nr 556820-8879 (ägs av Svensk Ullberedning AB)

 

Priser

Priserna anges SEK exklusive moms. Om du vill ha priser inklusive moms ändra högst uppe till höger.

 

Betalsätt

Kortbetalning 

Betala direkt med Payson. Payson samarbetar med Visa/Mastercard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Faktura

Du betalar till Mentex bankgiro inom 30 dagar. Kostnaden för faktura är fn. 29 kr.

 

Frakt & Leverans

Vi erbjuder enhetsfrakt inom Sverige 40kr/kg. För order utanför Sverige debiteras kunden hela fraktkostnaden.

Vårt mål är att din order skickas senast vardagen efter att ordern är lagd/betalningen inkommen. Vi skickar din försändelse som brev om inget annat överenskommits.

 

 

Byten & Returer

Om du vill byta en produkt mot en annan är det inga problem såvida produkten finns i lager. Varan du returnerar ska givetvis vara i orginalskick. Skicka ett e-postmeddelande till info@mentex.se för att reservera den produkt du vill byta till. Fakturaavgiften återbetalas ej.

Vid byten står du själv för returfrakten, men vi betalar den nya frakten till dig.

Om du vill göra en retur av en produkt ber vi dig kontakta oss via e-post: info@mentex.se

 

Reklamation

Vid ev. reklamation av en produkt ber vi dig att skicka ett e-postmeddelande till info@mentex.se Uppge dina kontaktuppgifter, ordernummer samt beskriv felet på varan, sedan återkommer vi till dig med information om åtgärd.

 

Lagring av personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja vårt åtagandet gentemot dig.

Mentex kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.  

Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss via e-post info@mentex.se

 

Mentex Terapimaterial Spel för demensvården