Länk till Schlager minnesbingo på spotify

Vid spel av vår minnesbingo schlager så uppstår automatisk sång! Här ger vi er möjligheten att fylla på med mer sång och musik, genom att enkelt välja aktuell sång i vår spotifylista. Här dras vi alla med i de klassiska feelgood-sångerna!

Schlager minnesbingo finns som en del i Maxpaketet. Det finns också som nedladdningsbar version för egen utskrift.

Mentex Bingo Schlager

Mentex Bingo Schlager

Så här går bingon till:

Varje bingobricka är uppdelad i 12 olika rutor med svaren på frågorna. En person leder bingon och ställer frågorna. Alla i gruppen har var sin bingobricka, men alla hjälps åt att finna det rätta svaret. Märker frågeställaren att ingen kan svara på frågan ger man en ledtråd. Om det ändå inte kommer något svar måste frågeställaren ge det rätta svaret.

Spelet går inte ut på att ställa frågorna och få ett rätt svar så snabbt som möjligt, utan att få igång samtal/sånger och fånga upp olika samtalsämnen som kan berika stunden. Det får aldrig bli ett förhör. En del kan finna rätt svar genom att läsa på brickan eller någon genom att ha kunskapen bevarad i minnet. En del kan finna rätt svar på brickan och själv täcka över svaret, andra kan behöva hjälp hela vägen.

 

Minnesbingo finns förutom som schlager  i 10 olika ämnen till. Alla innehåller 32 frågor med svar på kort och 8 bingobrickor till varje ämnesområde.:
– Sport
– Kändisar
– Svensk geografi
– Schlager
– Djur
– Årets dagar
– Yrken
– Trafik och motorfordon
– Andliga sånger
– Utländsk Geografi
– Författare och litteratur

Alla ingår i vårt Maxpaket.

Maxpaketet Mentex terapimaterial

Maxpaketet Mentex terapimaterial